Share

Home / Invatamant / Conferința „Probleme actuale de Dreptul Muncii”

Conferința „Probleme actuale de Dreptul Muncii”

Facultatea de Drept și Administrație Publică din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie organizează o nouă conferință în Aula Tudor Drăganu din incinta universității de pe strada Livezeni.

Conferința este intitulată „Probleme actuale de Dreptul Muncii” și va aborda subiecte controversate, oferind soluțiile legale problemelor dificile, pentru clarificarea unor probleme de drept a căror dificultate a fost evidențiată în practică.

Speakerii invitați sunt specialiști de vârf în domeniu, și anume dr. Irina Alexe, prof. univ. dr. Romulus Gidro, conf. univ.  dr. Eugen Hurubă, prof. univ. dr. Verginel Lozneanu, prof. univ. dr. Alexandtru Țiclea și prof. univ. dr. Barbu Vlad.

În cadrul evenimentului, va avea loc și lansarea volumului aniversar „Liber amicorum” scris de Romulus Gidro, „Concepte, reflecții și cercetări juridice”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vacanţă în siguranţă! Copiii pe internet

Utilizarea internetului de către copii trebuie să fie limitată şi sub supravegherea părinţilor, pentru a …

Share
Share