Despre sănătate și prevenție, cu Adina Gliga și Nora Timar Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 590 Vizualizări

Despre sănătate și prevenție, cu Adina Gliga și Nora Timar

Adina Gliga și Nora Timar invită publicul reghinean la un eveniment dedicat sănătății, intitulat „Sănătate Și Prevenție”, găzduit de Gimnaziul „Alexandru Ceușianu”, sâmbătă, 16 februarie. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două ore ( 12:00 – 14:00 ), timp în care cei prezenți vor învăța cum să prevină o afecțiune și cum o pot trata.

Adina Gliga

„Cât este de necesară sănătatea, dar mai ales cât este de important să înveți să previ o afecțiune ? Este o întrebare care spune totul despre esența acestui eveniment, Este un domeniu prea puțin mediatizat, fapt pentru care organizăm acest eveniment. Până acum nu prea am văzut așa ceva, cel puțin la noi în zonă, de aceea ne-am gândit că ar fi important să venim cu astfel de acțiuni. Plus de asta, noi la Reghin avem și un cabinet de biorezonanță, situat în centrul orașului, locul ideeal unde poți preveni o serie de probleme medicale. Pentru a diversifica oferta acțiunii de sâmbătă, vom avea tombolă cu cinci evaluări a sănătății gratuite și un concurs unde vom oferii trei produse cadou. La eveniment va participa și nutriționista Nora Timar care, sub sloganul, “Știu ce ai mâncat astă iarnă! Dar mai ales știu ce trebuie să mănânci primăvara asta” va discuta despre importanța alegerilor corecte și cum să navigăm prin marea de informații referitoare la hrană, diete, slăbire, îngrășare. Fiind correct informați, putem folosi mâncarea în avantajul nostru și ne putem atinge potențialul maxim de sănătatate, frumusețe și stare de bine ”, a precizat Adina Gliga.

Schimbarea mentalității

Nora Timar

“Țelul meu este să schimb mentalitatea și obiceiurile oamenilor în ceea ce privește hrana lor și modul de preparare. Voi incerca să prezint sfaturile mele astfel încât lumea fie constientă că o alimentatie incorecta îi face să se îngrașe, să se îmbolnvescă”, a precizat Nora Timar.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor existente. Rezervări se pot obține la telefonul 0753189919 (Adina Gliga).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE