Karateka Juvenes, o duzină de medalii Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 596 Vizualizări

Karateka Juvenes, o duzină de medalii

Secția de Karate WKF a Clubului Sportiv Juvenes, coordonată de antrenorul Nicolae Stanciu și instructorul Ilinca Cezara Vișan a cucerit un număr de 12 medalii în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase competiții de karate din România, Transylvania OPEN Grand Prix 2019, găzduit la sfârșitul săptămânii de municipiul Oradea.

La startul întrecerilor s-au aflat aproximativ 800 de sportivi din 16 țări, clubul mureșean fiind reprezentat de 9 dintre cei mai buni karateka: Iana Priță, Natalia Miclea, Paul Popa, Ana Șandor, Aris Priță, Andreea Luca, Eduard Pol, Vlad Știan și Carmen Gliga.

Dintre cele 12 medalii 2 au fost de aur, 3 de argint și 7 de bronz.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat Iana Priță, la proba Kumite Feminin pentru fetele de 6-7 ani, la categoria sub 30 kilograme și echipa de Kata a băieților de 14-15 ani, în componența  Vlad Știan, Paul Popa și Aris Priță. Cele trei medalii de argint au fost obținute toate la Kata individual, de trei fete: Iana Priță (6-7 ani), Ana Șandor (10-11 ani) și Andreea Luca (12-13 ani).

Pe treapta a treia a urcat și antrenorul

Treapta a treia a podiumului a fost ocupată de trei echipe de Kata și alte patru la individual, trei la Kumite și una la Kata. Cele trei echipe medaliate cu bronz au fost: Eduard Pol, Aris Priță și Paul Popa (Masculin 10-13 ani); Natalia Miclea, Ana Șandor și Iana Priță (Feminin 10-11 ani); Andreea Luca, Natalia Miclea și Ana Șandor (Feminin 12-15 ani). Cele trei medalii de bronz la Kumite le-au cucerit Ana Șandor (Feminin 10-11 ani – 45 kg.), Gliga Carmen (Feminin 16-17 ani -59 kg) și Aris Priță (Masculin 10-11 ani -45 kg), ultimul cucerind tot bronzul și la Kata Masculin a categoriei sale de vârstă, devenind cel mai medaliat component al echipei, cu patru medalii. De menționat că și antrenorul Nicolae Stanciu a participat la categoria Kumite, la categoria Seniori, +84 kg, unde a obținut și el o medalie de bronz, adăugând delegației mureșene o a 13-a medalie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE