Mureșencele își respectă blazonul cu a 15-a victorie Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 269 Vizualizări

Mureșencele își respectă blazonul cu a 15-a victorie

Echipa feminină de handbal CSM Târgu-Mureș a câștigat și partida susținută duminică în deplasare, la Reșița, 33-22 (15-10) cu formația locală Universitatea. Întâlnirea a făcut parte din programul etapei a XV-a a seriei D a Diviziei A, ultima din cadrul turului 2 a actualei ediții. Mureșencele și-au respectat blazonul liderei neînvinse și a controlat cu autoritate jocul în fața unei echipe care se anunța la începutul campionatului una dintre candidatele la cele două locuri care asigură participarea la barajul pentru promovarea în Liga Națională, a Florilor cum este numită din această ediție. Echipa antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop s-a desprins din prima repriză și cu cinci minute înaintea pauzei au reușit să se distanțeze la 4 goluri, adăugând încă unul înainte de intrarea la vestiare.

 

Pauză doar în Divizia A

Fără a slăbi ritmul, mai ales după emoțiile dinspre finalul partidei din etapa precedentă, când Crișul Chișineu Criș a redus în primele 20 de minute ale reprizei secunde diferența de la 11 la 3 goluri, mureșencele au menținut ritmul. Astfel, după 10 minute de la reluare s-a ajuns la 21-13, iar la jumătatea reprizei tabela arăta 24-15. Diferența de 10 goluri a fost atinsă cu 5 minute înainte de final, minute în care s-a jucat din nou cu garda jos, cu alte 7 goluri înscrise, un parțial de 4-3 în favoarea mureșencelor.

Marcatoare CSM au fost: Andreea Târșoagă 8, Carola Stîngu 4, Cosmina Cozma 4, Sarah Darie 4, Georgeta Bucin 3, Carla Lăcătuș 3, Maria Ola 2, Flavia Munteanu 2, Paula Popeanu 2, Carina Ghemeș 1.

Mureșencele încheie acest tur cu 45 de puncte, un avantaj de 17 față de a doua clasată, cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare, asigurându-și deja matematic primul loc. Prima fază a campionatului se va încheia cu cele cinci etape ale returului 2, cu două prime deplasări pentru mureșence, abia la începutul lunii martie, la Universitatea de Vest Timișoara și Minaur Baia Mare.

Echipa nu va avea însă pauză, deoarece duminica viitoare vor susține partida din Cupa României, pe teren propriu, cu Activ Plopeni, iar majoritatea jucătoarelor care fac parte din lotul de Divizia A își continuă parcursul în Campionatul Național la junioare I.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE