Home / Religie / Noi protopopi greco-catolici numiți de Cardinalul Lucian

Noi protopopi greco-catolici numiți de Cardinalul Lucian

Preafericitul Părinte Cardinal Lucian a numit, în toamna anului trecut, 11 protopopii în structura Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș.  În conformitate cu prevederile can. 277/CCEO, au primit numirea de Protopopi cu un mandat de 3 ani următorii preoți din clerul Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș: Pr. Ioan Fărcaș– Protopop al Protopopiatului de Blaj, Pr. Paul Turcu– Protopop al Protopopiatelor de Aiud, Turda și Ocna Mureș, Pr. Radu Roșu– Protopop al Protopopiatelor de Alba Iulia şi Sebeș, Pr. Flavius Florea– Protopop al Protopopiatului de Brașov, Pr. Liviu Negrea– Protopop al Protopopiatului de Făgăraș, Pr. Nicolae Popa– Protopop al Protopopiatului de Sibiu, Pr. Sorin Biriș– Protopop al Protopopiatelor de Mediaș şi Dumbrăveni, Pr. Ioan Fărcaș– Protopop al Protopopiatelor de Târgu-Mureș şi Râciu, Pr. Adrian Lung– Protopop al Protopopiatelor de Reghin, Teaca şi Gheorgheni, Pr. Sorin Ivan– Protopop al Protopopiatului de Târnăveni şi Pr. Vasile Iagăr– Protopop al Protopopiatelor de Iernut, Luduș, Sărmașu şi Arieș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Colecta „Faptele Credinței”, în Arhiepiscopia Alba Iulia

În perioada 5-20 decembrie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei organizează …