AG Weinberger va lansa albumul „Reborn” la Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 286 Vizualizări

AG Weinberger va lansa albumul „Reborn” la Târgu Mureș

Iubitorii de blues și jazz sunt invitați duminică, 10 martie, ora 20.00 la Sala Mare a Teatrului Național Târgu Mureș pentru un concert de excepție marca AG Weinberger & Guests. În această formulă AG Weinberger recreează, în stil propriu, un univers muzical de înaltă ţinută, cuprinzând piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson și Charlie Parker. Compozițiile proprii sunt redimensionate și filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie, muzica sa emanând aceeaşi sensibilitate şi aceeaşi amprentă solară universului muzical abordat.

Conform prezentării existente pe pagina de Facebook a evenimentului, invitații speciali vor fi Hárs Viktor (Ungaria), Ciprian Leu (România), Pusztai Csaba (Ungaria) și Szabó Zsolt (România).

Considerat de către critici „Mr. Blues al României” și de către legendarul B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy. Muzicianul a fost decorat în 2011 cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE