Debut în forță pentru jocheița Mureșan Marisa Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 305 Vizualizări

Debut în forță pentru jocheița Mureșan Marisa

Clubul de Echitație Scorillo din comuna mureșeană Sântana de Mureș a obținut rezultate foarte bune în cadrul primei competiții ecvestre din acest an. La final turneului indoor disputat în localitatea brașoveană Prejmer clubul mureșean s-a clasat pe podiumul întrecerilor cu sportivii Szabo Hunor (la categoria cai debutanți), Pal Patricia (călăreț debutant), Kovacs Timea (locul I pe etapă și calificată în baraj) și Marisa Mureșan. Aceasta din urmă, vicecampioană a României, a participat alături de colegii ei de echipă și staff-ul tehnic la această competiție, unde a obținut pentru Clubul de Echitație Scorillo un loc I și un loc IV la categoria Bronz. Pe prima treaptă a podiumului s-a clasat cu unul dintre cei mai valoroși cai ai clubului, Arcitic, al doilea loc fruntaș fiind obținut cu Cassis.

Datorită timpul obținut cu Arcitic în finala Bronz, Marisa s-a clasat pe prima poziție și la categoria seniori, cu un timp de 25,31 secunde, locul doi fiind la distanță de peste 4 secunde.

Pentru aceste rezultate are un merit deosebit antrenorul Viorel Bubău, care alături de performanțele deosebite obținute ca sportiv, confirmă și prin calitățile de antrenor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE