Share

Home / Slider / Debut în forță pentru jocheița Mureșan Marisa

Debut în forță pentru jocheița Mureșan Marisa

Clubul de Echitație Scorillo din comuna mureșeană Sântana de Mureș a obținut rezultate foarte bune în cadrul primei competiții ecvestre din acest an. La final turneului indoor disputat în localitatea brașoveană Prejmer clubul mureșean s-a clasat pe podiumul întrecerilor cu sportivii Szabo Hunor (la categoria cai debutanți), Pal Patricia (călăreț debutant), Kovacs Timea (locul I pe etapă și calificată în baraj) și Marisa Mureșan. Aceasta din urmă, vicecampioană a României, a participat alături de colegii ei de echipă și staff-ul tehnic la această competiție, unde a obținut pentru Clubul de Echitație Scorillo un loc I și un loc IV la categoria Bronz. Pe prima treaptă a podiumului s-a clasat cu unul dintre cei mai valoroși cai ai clubului, Arcitic, al doilea loc fruntaș fiind obținut cu Cassis.

Datorită timpul obținut cu Arcitic în finala Bronz, Marisa s-a clasat pe prima poziție și la categoria seniori, cu un timp de 25,31 secunde, locul doi fiind la distanță de peste 4 secunde.

Pentru aceste rezultate are un merit deosebit antrenorul Viorel Bubău, care alături de performanțele deosebite obținute ca sportiv, confirmă și prin calitățile de antrenor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Accident cu o victimă în Cuştelnic

Un conducător auto în vârstă de 47 de ani, din localitatea Târnăveni, în timp ce …

Share
Share