Home / Administratie / Hotărâri ale CL Târgu Mureș suspendate de Prefectură
Palatul Administrativ a fost distins cu o stea Michelin, iar Palatul Culturii a primit două stele Michelin

Hotărâri ale CL Târgu Mureș suspendate de Prefectură

Instituția Prefectului jud. Mureș a comunicat Consiliului Local (CL) și Primăriei Târgu Mureș în data de 20 decembrie 2018 că a atacat în contencios administrativ hotărârile nr. 176 și 177, adoptate în ședința CL din 28 iunie anul trecut.

Ambele hotărâri se referă la atestarea apartenenței și întabularea în domeniul privat al Municipiului Târgu Mureș a unor suprafețe de teren, 20,13 mp pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 59, ap. 30, respectiv 145 mp pe strada Păcii nr. 36. În cazul primului imobil, potrivit extrasului de carte funciară, este înscrisă interdicția de vânzare pe o perioadă de 5 ani pe seama statului român, prn Ministerul Finanțelor Publice, apartamentul fiind cumpărat prin Prima Casă. În cel de-al doilea caz, potrivit extrasului de carte funciară, terenul apare înscris ca proprietate a statului român. Potrivit legii contenciosului administrativ, ambele hotărâri sunt suspendate de drept prin acțiunea în instanță a prefectului. (L. V.)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

RU-ȘI-NI-CĂ! Consilierii locali din Târnăveni, niciun raport de activitate de 3 ani!

Consilierii locali ai municipiului Târnăveni și-au publicat raportul de activitate într-un singur an din cele …