O nouă ediție Local Farmers’ Market Agricultura
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 248 Vizualizări

O nouă ediție Local Farmers’ Market

În această vineri, 15 ianuarie, între orele 08.00 – 19.00, pe strada Scăricica, Local Farmers’ Market vă așteaptă la o nouă ediție a târgului unic în Târgu-Mureș.

Conform tradiției, în fiecare a treia vineri a lunii, se adună câte 35 de producători locali cu produse proaspete, târgul fiind vizitat de aproximativ 2.000 de cumpărători.

Încă de la deschidere, acum 3 ani, feedbackul a fost unul pozitiv.

„În ultimii trei ani am primit mai multe feedback-uri de la cumpărători, de ce le place târgul și iată câteva dintre ele: „Aștept acest eveniment în fiecare lună, pot cumpăra produse delicioase”, „Îmi place că pot discuta cu producătorii”, „Pentru că găsesc produse noi, gust autentic, pentru că oamenii sunt așa de prietenoși și amabili”, „Pentru că așa ajutăm producătorii locali”, „Îmi place atmosfera””, a spus Pápay Kamilla, organizatoarea evenimentului.

Scopul principal al organizatorilor este să ajute producătorii locali să se promoveze şi de asemenea să ofere cumpărătorilor posibilitatea de a achiziţiona în mod regulat produse sănătoase locale pe care nu le găsești în mod obișnuit nici la supermarket și nici la piață.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE