Share

Home / Joburi / Se caută asistent medical la spitalul din Luduș

Se caută asistent medical la spitalul din Luduș

Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu”, Luduș, organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual temporar vacant de asistent medical, pe perioadă determinată, la Compartimentul Neonatologie, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă, o diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, certificat de membru al O.A.M.G.M.A.M.R. și o adeverință pentru participare la concurs eliberată de O.A.M.G.M.A.M.R.

Înscrierile se fac la secretariatul unității până la data de 18.02.2019, ora 15.30. Vor urma proba scrisă în 26 februarie și interviul în 1 martie.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 0265 411 889, interior 20 (persoană de contact Anca Anamaria).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Firmă de contabilitate angajează contabil

Firmă de contabilitate angajează contabil, absolvent de facultate, profil economic, preferabil promoția 2019 Cerinţe: – …

Share
Share