Home / Sport / Victorie a handbalistelor junioare, cu gândul la derby

Victorie a handbalistelor junioare, cu gândul la derby

Distribuie

În cea de-a III-a etapă a Campionatului Național de handbal la junioare I, faza a doua a competiției, CSM Târgu-Mureș a învins marți pe teren propriu formația CSȘ Cluj Napoca, scor 31-24 (17-12). Cu două victorii în primele două etape ale grupei 3 Valoare, unde participă primele trei clasate din cele șase grupe ale primei faze, mureșencele erau clasate pe prima poziție a clasamentului. După ce au învins echipa din Cluj cu 42-28 în prima partidă din grupă, dar au cedat cu 27-29 în retur, singura înfrângere a mureșencelor din sezon, echipa antrenoarei Mihaela Evi pornea mare favorită, dar obiectivul era doar victoria, indiferent la diferența de scor. Echipa mureșeană a jucat ca atare, mai multe dintre titularele obișnuite fiind menajate. Majoritatea componentelor sunt angrenate și cu echipa de Divizia A, care conduce detașat în seria D și vor avea de susținut duminică și partida din Cupa României cu Activ Plopeni. În plus, junioarele au de înfruntat sâmbătă, în deplasare, formația clasată pe locul secund în grupa de la junioare I, Energetic Râmnicu Vâlcea.

Urmează un week-end „de foc”

Cu gândul la aceste jocuri viitoare, mureșencele și-au dozat efortul, dar cu toate acestea au controlat de la un cap la altul partida. Au reușit să se desprindă chiar la 8 goluri în prima repriză, dar scăderile de ritm au permis clujencelor serii de câte două-trei goluri, chiar patru spre finalul primei reprize, când au redus de la 8-16 la 12-16, mureșencele reușind să mai înscrie la final încă un gol în inferioritate numerică. Repriza secundă, reluată tot în inferioritate, a permis oasptelor să reducă diferența la doar trei goluri. Mureșencele au gestionat însă bine avantajul și au reușit să se desprindă spre final din nou la 8 goluri. Diferența putea fi mărită mult mai rapid, dar portarul echipei oaspete a avut numeroase intervenții salvatoare, menținându-și echipa aproape până spre final. Fără a mai forța, echipa mureșeană a obținut a treia victorie și se menține cel puțin până sâmbătă pe prima poziție. Până la final mai sunt de disputat șapte etape, după care primele două din cele trei grupe și două dintre cele clasate pe locurile 3 vor obține calificarea pentru turneul final care se va disputa în perioada 1-5 mai.

Va fi însă un week-end „de foc” pentru mureșence, cu două jocuri în două zile, ambele foarte importante.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.