Home / Sport / Karateka Sport Grup Sakura, 14 medalii în Ungaria

Karateka Sport Grup Sakura, 14 medalii în Ungaria

Distribuie

Sportivii karatiști ai clubului Sport Grup Sakura Târgu-Mureș au obținut noi succese de prestigiu pentru sportul târgumureșean și românesc. Ei au făcut parte din delegația României participantă la probele de kata, kata sincron, kobudo și duo demonstrativ în cadrul competițiilor internaționale pentru persoanele cu dizabilități disputate la sfârșitul săptămânii trecute în Ungaria, la Dunaharaszti, Cupa Halom (varianta WKF) și Open-ul Ungariei (IKF). La întrecerile la care au participat sportivi din Belgia, Slovenia, Slovacia, Ucraina și Ungaria, România a obținut un număr de 17 medalii, dintre care 14 au revenit delegației din Târgu-Mureș.

Cele mai valoroase rezultate le-au obținut Tinu Vasile Pop, cu 2 medalii de aur, 1 medalie de argint și 2 medalii de bronz. De aseemena, Nagy Biro Ibolya a cucerit și ea o medalie de aur și două de bronz, Rodica Sonea o medalie de argint și o medalie de bronz, iar Szánto Attila o medalie de aur și două medalii de argint.

Delegația târgumureșeană a fost însoțită de sportivul asistent Elena Bodnar și Sensei Bogdan Ilieș. Acestora li s-au alăturat și sportiva Astalos Apollonia, de la clubul Sentoky din Cluj-Napoca, antrenor Sensei Ivan Claudian,  care a obținut și ea două medalii, una de aur și una de argint.

„Ne așteptam să obținem rezultate bune deoarece consider că suntem în creștere de formă și am reușit să închegăm o echipă cu care putem aborda mai multe probe, iar  acest lucru nu face decât să ne bucure. Suntem mulțumiți de rezultatele obținute, cu atât mai mult cu cât ne-am întrecut cu sportivi cu mare experiență”, a declarat președintele clubului târgumureșean, Sensei Adrian Belean.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Clubul BushiShindo, rezultate la Campionatul Național de Kendo

Distribuie Campionatul Național de Kendo, ediția 29 s-a desfășurat la Alba Iulia în acest week-end. …