Home / Business / Recrutează rapid personal, prin platforma Magnet CV!

Recrutează rapid personal, prin platforma Magnet CV!

Distribuie

Portalul de joburi este un proiect marca Zi de Zi (www.zi-de-zi.ro), cel mai citit și mai influent ziar online din județul Mureș.
Magnet CV reprezintă un instrument util și benefic pentru orice angajator care, fie se confruntă cu un deficit pentru posturile vacante, fie își mărește echipa.

Joburile afișate pe www.magnetcv.ro sunt prezente în cadrul fiecărui anunț publicat în ediția online a cotidianului Zi de Zi Mureș. Ziarul are peste 200.000 de cititori unici/lună, care accesează circa 600.000 de postări. În plus, ofertele de angajare sunt publicate pe pagina Facebook Zi de Zi (24.500 de urmăritori) și pe grupurile Facebook mureșene de profil.

Simultan, ofertele de angajări rulează – prin intermediul platformei Magnet CV – în toate articolele publicate în edițiile online ale cotidienelor Turnul Sfatului Sibiu (www.turnulsfatului.ro) și Monitorul de Cluj (www.monitoruldecluj.ro).

Anunțurile de recrutare beneficiază astfel de vizibilitate maximă și cresc considerabil atenția potențialilor candidați, impulsionându-i să aplice la joburile ofertate.

Platforma Magnet CV poate fi accesată online, pe site-urile www.zi-de-zi.rowww.magnetcv.ro, de pe PC, smartphone sau tabletă.

Proiectul implementat de cotidianul Zi de Zi online vizează oferta de joburi din zona de centru a Transilvaniei.

Cauți urgent angajați? Obține detalii și oferta specială, trimițând un e-mail la adresa: ioan.sandor@zi-de-zi.ro.

Ioan SANDOR


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

De Ziua Națională a României„Uniți în cuget și-n simțiriˮ

Distribuie Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, vineri, 25 noiembrie, aproximativ 100 …