Home / Joburi / Se caută asistent medical

Se caută asistent medical

Distribuie

Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu”, Luduș, organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de asistent medical, pe perioadă nedeterminată, la Cabinetul Gastroenterologie din cadrul Ambulatorului integrat, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de diplomă de licență în specialitate, diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate, diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă, o diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, diplomă de bacalaureat, certificat de membru al O.A.M.G.M.A.M.R. și o adeverință pentru participare la concurs eliberată de O.A.M.G.M.A.M.R. Nu se cer condiții de vechime.

Înscrierile se fac la secretariatul unității până la data de 26 februarie, ora 15.30. Vor urma proba scrisă în 6 martie și interviul în 11 martie.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 0265 411 889, interior 20 (persoană de contact ec. Florea Adela).


De asemenea, verificati

Cristian Boeriu, din nou șef la SMURD Târgu Mureș. Mesajul prefectului

Distribuie Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, i-a urat succes doctorului Cristian Boeriu în noua funcția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.