11,2 milioane de lei pentru investiţii noi la Aeroportul „Transilvania”! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1289 Vizualizări

11,2 milioane de lei pentru investiţii noi la Aeroportul „Transilvania”!

Aeroportul Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş are prevăzută suma de 11,2 milioane de lei în proiectul de buget pentru anul 2019, bani care vor fi utilizaţi „pentru finanţarea lucrărilor”. Suma va fi alocată din cotele defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale în anul 2019.

Suma a fost confirmată de Vasile Gliga, preşedintele PSD Mureş, care a precizat că la construirea bugetului naţional pe 2019 s-au luat în considerare propunerile tuturor organizaţiilor judeţene.

„Discutarea bugetului s-a făcut în Comitetul Executiv Naţional, cu preşedinţii de organizaţii. Construirea şi discutarea bugetului au fost o prioritate pentru noi, iar în privinţa judeţului Mureş au fost prioritare anumite investiţii, atât pe localităţi cât şi la nivelul Consiliului Judeţean Mureş”, a afirmat Vasile Gliga, care s-a declarat, de asemenea, mulţumit şi de suma de 14,5 milioane de lei prevăzută în bugetul pe anul 2019 pentru derularea unor investiţii la Spitalul Clinic Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE