Home / Business / Cursuri gratuite de formare pentru manageri și antreprenori

Cursuri gratuite de formare pentru manageri și antreprenori

În luna martie, la Sibiu se organizează două cursuri gratuite organizate de echipa Structural Consulting Group în cadrul proiectului „Laboratorul de competențe 502”.

Sesiunile de formare se adresează în totalitate managerilor și antreprenorilor din industriile creative, IT sau automotive din Regiunea Centru.

Workshopuri ținute de experți

Primele workshopuri din cadrul Laboratorului de competențe se vor desfășura în 4-7 martie, de la 15.00 până la 21.00, cu câte un subiect și trainer nou în fiecare zi. Se va vorbi în mod special despre managementul inovării, și anume inovare socială (antreprenoriat social, dezvoltarea și aplicarea de noi idei – privind produse, servicii și modele – care răspund unor nevoi sociale), management de produs (dezvoltarea și marketingul unui produs) și Business Simulation (simularea gestionării unei afaceri prin intermediul unui soft dedicat).

Workshopurile de management de proiect vor avea loc în perioada 12-17 martie. Cursul se finalizează cu un examen de certificare recunoscut de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Programa cursului include Managementul Integrat al Proiectului,  Managementul ariei de cuprindere a proiectului,  Managementul Timpului în Proiect,  Managementul Costurilor în Proiect, Managementul Resurselor Umane în proiecte, Managementul Comunicării în Proiecte, Managementul Achizițiilor în Proiecte, Managementul Calității și Managementul Riscurilor în proiecte.

Vești bune pentru cei care nu sunt din Sibiu

Cursurile, care în general necesită o investiție consistentă, sunt oferite celor interesați gratuit, toate costurile fiind acoperite de finanțarea nerambursabilă obținută de echipa Structural Consulting Group în cadrul proiectului Laboratorul de competențe 502 care face posibilă această oportunitate. Tot ei vor face cinste cu cafea și masă, pe lângă un bagaj consistent de cunoștințe. Pentru cei care locuiesc în alte orașe decât Sibiu (din regiunea Centru) se decontează deplasarea și cazarea la Sibiu.

Pentru mai multe detalii sunați la 0725 072 533 sau trimiteți un e-mail la laborator@fonduri-structurale.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dacă vom face schimbarea, răul existent acum va fi mai mic

De când am acceptat să candidez, să intru în politică, pot spune cu mâna pe …