Home / Sport / Dublă în cuplaj la futsal

Dublă în cuplaj la futsal

Distribuie

Sala Sporturilor din Târgu-Mureș va găzdui sâmbătă, 16 februarie, două partide de futsal cu CSM Târgu-Mureș în rolul de gazdă.

În deschidere, de la ora 12.00, echipa U19 va susține jocul retur din cadrul „optimilor” Cupei României cu Liceul Tehnologic Craiova. Partida se anunță una ușoară pentru echipa mureșeană, care a învins la sfârșitul lunii ianuarie în jocul tur cu un categoric 14-3. Calificarea în „sferturile” competiției se pare că nu va fi o problemă pentru echipa mureșeană. Aceasta are un parcurs fără înfrângere și în cadrul seriei IV a campionatului juniorilor sub 19 ani, cu victorii pe linie.

 

Revanșa în fața singurei învingătoare a liderului

De la ora 17.00, echipa se seniori va disputa partida din cadrul etapei a XII-a din Liga II, cu KSE Târgu Secuiesc. Mureșenii vin după calificarea în „sferturile” Cupei României, unde au eliminat în această săptămână o formație din primul eșalon, Futsal Poli Iași și în campionat se află pe primul loc în eșalonul secund. Avantajul față de următoarele două clasate, Fortius Buzău și adverdara de sâmbătă este de 6, respectiv 8 puncte, dar ambele au câte un meci mai puțin disputat. Astfel, un eventual eșec al mureșenilor ar aduce formația covăsneană practic la doar 2 puncte, locul pentru promovarea directă pe care îl asigură ocuparea primei poziții fiind în pericol. În afară de faptul că mureșenii s-ar distanța aproape decisiv în fruntea clasamentului, ei au și o revanșă de luat în fața echipei din Târgu Secuiesc. Aceasta este singura care a reușit să obțină o victorie în fața elevilor antrenorului Lucian Nicușan, pe care au învins-o în etapa a III-a din turul ediției cu 7-5.

Vor fi așadar două partide importante pentru CSM care pot aduce totodată pași importanți înainte pentru ambele echipe mureșene.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Sportivii de la CSS Târgu Mureș, pe podium la lupte libere

Distribuie În cadrul Campionatului Național Școlar – Reșița 2024, sportivii din cadrul CSS Târgu Mureș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.