Share

Home / Slider / Duel decisiv pentru „careul” Ligii Campionilor

Duel decisiv pentru „careul” Ligii Campionilor

Arena de popice Electromureș din Târgu-Mureș va găzdui sâmbătă, 16 februarie, de la ora 13.00, partida retur din cadrul „sferturilor” Champions League la popice feminin dintre Electromureș Romgaz Târgu-Mureș și formația austriacă BBSV Viena. Campioana României a pierdut prima partidă, dar a fost o înfrângere în urma căreia mureșencele păstrează șanse serioase de calificarea în Final Fourul competiției. Partida tur s-a încheiat cu victoria campioanei Austriei cu scorul de 5-3 la puncte de echipă, 3334-3265 la numărul total de popice doborâte și 13,5-10,5 la numărul de manșe câștigate. Un rezultat strâns, care poate fi întors în jocul retur. Echipa antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef are nevoie de cel puțin trei victorii individuale, cu 14 manșe câștigate din cele 24 ale partidei și de un număr mai mare de 69 la totalul general al popicelor doborâte.

Date diferite față de ultima confruntare

Cele două echipe s-au întâlnit și în urmă cu mai bine de un an, în aceeași fază, dar la Cupa Mondială. Echipa mureșeană a reușit să se impună atunci și au ajuns ulterior în finala competiției, cucerind medaliile de argint. Datele problemei s-au schimbat între timp și campioana Austriei revine pe arena din Târgu-Mureș cu un lot mult mai puternic după revenirea a două jucătoare care au lipsit în ediția trecută. Adversarele s-au calificat în această fază a întrecerii în urma locului 4 obținut la ultima ediție a Cupei Mondiale, după ce au cedat în finala mică în fața croatelor de la MM Mlaka Rijeka, în timp ce Electromureș Romgaz a trebuit să treacă peste un tur preliminar, deoarece au avut la turneul final un rezultat puțin sub cel al primelor patru. A reușit acest lucru după dubla victorie cu echipa slovenă KK Triglav Kranj.

Șansele pentru acest retur sunt considerate egale, totul va depinde de inspirația antrenorilor în a alinia echipa (în perspective punctelor în confruntările directe), dar în primul rând de forma de moment a celor care vor intra pe pistele arenei. Calificarea presupune intrarea în lupta pentru o nouă medalie pentru echipa care a fost desemnată cea mai bună echipă în ultimele două ediții ale Galei Sportului Mureșean care se desfășoară la sfârșitul fiecărui an.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vrei să îți crești vizibilitatea online? Te sprijinim să-ți promovezi afacerea pe site-ul Zi de Zi

Cotidianul Zi de Zi online – www.zi-de-zi.ro – este în prezent principala sursă de informare …

Share
Share