Home / Reghin / Galerie foto: Dragostea celebrată prin cântec, dans și poezie, la Reghin

Galerie foto: Dragostea celebrată prin cântec, dans și poezie, la Reghin

Distribuie

Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin a celebrat sărbătoarea dragostei joi, 14 februarie,  cu ocazia spectacolului de Valentine´s Day.

Gazdele serii au fost Antonia Bacoș și Carlos Blaga, prezentatorii spectacolului, care au poftit tinerii artiști reghineni pe scenă, primii care au deschis sărbătoarea dragostei fiind Teodora Crișan, Horea Matei, Ionela Nădășan, Tudor Târnăvean și  Paul Cioloca, protgoniștii unui dans specific italian, completat de moment de teatru, fragment din piesa de teatru „Hangița” de Carlo Goldoni.

Muzica și-a făcut simțită prezența grație recitalurilor susținute de Andrea Oana Morar, Bianca Farcaș, Teodora Crișan, Maria Grama, Denisa și Andreea Morariu, completate coregrafic de Antonia Bacoș și Paul Cioloca.

Eterna poveste de dragoste dintre Romeo și Julieta, a fost parodiată de Ionela Nădășan și Tudor Târnăvean pe un text scris de David Crișan, elev în cadrul Liceului Tehnologic „Petru Maior”.

 

 

De asemenea, verificati

Sistare de gaze naturale într-o localitate mureșeană

Distribuie Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.