Home / Invatamant / Workshop de educație după modelul finlandez

Workshop de educație după modelul finlandez

Distribuie

În 21 februarie, de la ora 18.00, Hotelul Privo din Târgu-Mureș va găzdui un workshop adresat profesorilor care vor să își dezvolte abilitățile didactice cu informații noi din învățământul finlandez.

Workshopul vă va ajută să identificați o serie de principii pe care le puteți aplica la clasă și să găsiți cele mai potrivite forme de a le adapta și vă va oferi inspirație pentru a vă amplifica puterea baghetei magice de profesor.

„Credem că bucuria de a învăța continuu este super puterea cu care copilul de azi își poate valorifica potențialul indiferent de modul în care evoluează societatea, tehnologia, piața muncii. Profesorul are din oficiu o bagheta magică de a insufla și accelera această bucurie, sau din contră de a o anihila. Vom elucida miturile și legendele despre sistemul finlandez de educație, vom experimenta cele mai importante principii de învățare și vom explora transferabilitatea principiilor finlandeze la clasele voastre. Toate acestea prin exerciții interactive, practice și gata de folosit”, au spus organizatorii pe pagina evenimentului.

Workshopul va fi susținut de Elena Lotrean, directorul executiv al Fundației Didactica, promotorul Școlii Primare Româno-Finlandeze Sibiu și al Finnish Teacher Training Centre cu 24 de ani de voluntariat la nivel local, naţional şi european la activ.

Taxa de participare este de 75 lei de persoană sau 100 lei pentru două persoane. Pentru înscriere, trebuie să accesați linkul de pe pagina de Facebook a evenimentului „Predă în România. Lecții din Finlanda – Târgu Mureș”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Bătăușul de la ”Papiu”, interdicție de intrare în școală

Distribuie Consiliul de administraţie al Colegiului Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureş a aprobat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.