Share

Home / Invatamant / Workshop de laparoscopie

Workshop de laparoscopie

Filiala Târgu-Mureș a Societății Studențești de Chirurgie din România (SSCR), sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș, organizează pe 16 februarie, între orele 9.00 și 15.00, prima ediție a workshop-ului „Introduction to Laparoscopy”.

Prin workshop se dorește familiarizarea studenților și tinerilor rezidenți cu manevre de bază în laparoscopie, pornind de la orientarea în spațiu, manevrarea instrumentelor și a camerei video, continuând cu formarea îndemânărilor de bază prin executarea unor activități specifice pregătite în prealabil, și finalizând cu executarea suturilor simple pe material sintetic.

Conform paginii evenimentului, taxă de participare este de 180 lei pentru non-membri și 150 lei pentru membrii contizanți SSCR.

Workshopul se va preda în limba română în Sala I de Anatomie din cadrul UMFST.

Numărul de locuri este limitat. Înscrierea nu garantează acceptarea. Mai multe detalii și înscrieri pe pagina evenimentului „Introduction to Laparoscopy ed. I”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Ciprian Florea, olimpic la matematică: „Nu a fost neapărat o alegere, mai mult matematica a fost cea care m-a ales”

Ciprian Florea este elev în clasa a XI-a, profil matematică-informatică bilingv engleză la Colegiul Național …

Share
Share