Home / Invatamant / Workshop de laparoscopie

Workshop de laparoscopie

Filiala Târgu-Mureș a Societății Studențești de Chirurgie din România (SSCR), sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș, organizează pe 16 februarie, între orele 9.00 și 15.00, prima ediție a workshop-ului „Introduction to Laparoscopy”.

Prin workshop se dorește familiarizarea studenților și tinerilor rezidenți cu manevre de bază în laparoscopie, pornind de la orientarea în spațiu, manevrarea instrumentelor și a camerei video, continuând cu formarea îndemânărilor de bază prin executarea unor activități specifice pregătite în prealabil, și finalizând cu executarea suturilor simple pe material sintetic.

Conform paginii evenimentului, taxă de participare este de 180 lei pentru non-membri și 150 lei pentru membrii contizanți SSCR.

Workshopul se va preda în limba română în Sala I de Anatomie din cadrul UMFST.

Numărul de locuri este limitat. Înscrierea nu garantează acceptarea. Mai multe detalii și înscrieri pe pagina evenimentului „Introduction to Laparoscopy ed. I”.

Citeste si:  Ratele de incidență COVID-19 din orașele mureșene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Școala mea de vis”, concursuri pentru elevii din Târgu Mureș

Cu prilejul aniversării Zilei Culturii Naționale – 15 ianuarie și a Zilei Culturii Maghiare – …