Home / Joburi / Angajări la Evidența Persoanelor Reghin

Angajări la Evidența Persoanelor Reghin

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de șef serviciu din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Reghin, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă sau echivalentă în științe juridice – specializarea drept, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani, să fie numiți într-o funcție publică clasa I și să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată, în condițiile legii.

Dosarele se pot depune până în 27 februarie la Sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, urmând proba scrisă în 13 martie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0374 112 726 sau prin e-mail la informatii.concurs@anfp.gov.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Kastamonu România, demersuri pentru actualizarea autorizației integrate de mediu a Fabricii de PAL și Doorskin

Conducerea SC Kastamonu România anunţă publicul interest asupra depunerii solicitării pentru revizuirea Autorizaţiei integrate de …