Home / Joburi / Funcție importantă scoasă la concurs la DAS Sighișoara

Funcție importantă scoasă la concurs la DAS Sighișoara

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de director executiv al Direcției de Asistență Socială Sighișoara, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă (se acceptă o diversitate de domenii), studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani, să fie numiți într-o funcție publică de clasa I și să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară nearidată, în condițiile legii.

Dosarele se pot depune până în 27 februarie la Sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, urmând proba scrisă în 13 martie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0374 112 726 sau prin e-mail la informatii.concurs@anfp.gov.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vârstnici și oameni ai străzii hrăniți de Protopopiatul Ortodox Sighișoara

Peste 120 de persoane, bătrâni şi oameni ai străzii, de confesiuni diferite, sunt hrăniţi zilnic …