Share

Home / Business / Lista aplicanților acceptați de principiu după închiderea Start-Up Nation 2018

Lista aplicanților acceptați de principiu după închiderea Start-Up Nation 2018

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a finalizat analiza înscrierilor planurilor de afaceri în programul Start-Up Nation, ediția 2018.

În total au fost înscrise 33.514 proiecte, dintre care 930 din județul Mureș (față de cele 423 de la ediția din 2017). Ediția poate fi considerată una de succes, întrucât numărul proiectelor depuse s-a mărit considerabil față de ediția trecută când au fost depuse până la data închiderii 19.297 de proiecte. Dintre toate proiectele depuse, 32.152 au obținut punctajul maxim, însă doar 10.000 vor primi finanțare.

Având în vedere că numărul de angajați a reprezentat unul dintre principalele criterii de departajare, cei care au depus proiecte cu sub 4 angajați nu au șanse reale de câștig conform statisticilor pe care le avem la ora actuală. Conform datelor furnizate de minister, 11.018 proiecte au avut 4 angajați, iar 5.964 de aplicanți au avut proiecte cu peste 4 angajați.

Pentru a vizualiza lista aplicanților acceptați de principiu în întregime, puteți vizita site-ul ministerului, accesând acest link.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ACUM. Incendiu la o casă în Luduș cu pericol de propagare

Astăzi, 22 iulie, cu puțin timp înainte de ora 9.00, a izbucnit un incendiu la …

Share
Share