Home / Administratie / Delegație germană, în vizită la Sighișoara

Delegație germană, în vizită la Sighișoara

Primarul municipiului Sighișoara, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, a primit, zilele trecute, la sediul instituției, vizita unei delegații formată din reprezentanți ai Romanian Hostelling – Asociația pentru Drumeții și Tabere de Tineret, Asociației Youth – Hostel a Landului Baden-Wurttemberg și ai Federației Hostelling International.

“În cadrul întâlnirii s-au discutat aspecte legate de proiectul ”DoKnow-How” pe care cele două asociații și Federația Hostelling International îl implementează în Landul Baden-Wurttemberg și în România. ”DoKnow-How” este un proiect de formare continuă pentru personalul calificat și de conducere din domeniul Youth-Hostelurilor, acesta fiind cofinanțat de către Baden – Wurttemberg – Stiftung în cadrul programului ”Perspektive Donau”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Sighişoara, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Sânpaul, noul pol industrial al judeţului Mureş

Una dintre cele mai importante zone economice a judeţului Mureş este cea din jurul Aeroportului …