Dublă reușită cu mari emoții de poloiști Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 137 Vizualizări

Dublă reușită cu mari emoții de poloiști

Dubla partidă din etapa a III a returului Superligii Masculine de polo pentru seniori dintre Crișul Oradea și CSM Târgu-Mureș a revenit cu mari emoții mureșenilor. Echipa antrenorului Edward Andrei a câștigat ambele jocuri la limită, cu 11-10 cea de vineri seara și cu 8-7 cea de sâmbătă. Pentru a-și păstra șansele de a se menține pe locul 6 în ediția de debut, mureșenii aveau nevoie de victorii în fața ultimei clasate. Au reușit acest lucru, dar ambele meciuri au fost foarte disputate, cu răsturnări de scor, mureșenii fiind de fiecare dată mai concentrați pe finalurile de meci.

Scorul pe reprize a primei partide a fost 3-3, 3-1, 2-3, 3-3. A fost un meci în care după repriza a doua se părea că mureșenii se vor desprinde fără probleme, dar la final au obținut victoria cu un gol marcat în ultima secundă de către centrul Raymond Jiganea. CSM a avut însă un mare handicap și pentru a suplini perioadele în care au evoluat în inferioritate numerică, raportul acestora fiind de 14 la 9 în favoarea orădenilor.

Al doilea joc a adus mureșenilor toate punctele puse în joc, câștigând cu scorul de 8 la 7, după o partidă plină de emoții, cu multe ratări și răsturnări de situații.
În acest meci la superioritățile numerice acordate de arbitri raportul a fost mult mai echilibrat, acesta fiind același ca și pe tabela de scor, dar invers, 8 la 7 în favoarea orădenilor.
Formația mureșeană a folosit următorul lot de jucători: Anatolie, Elizarov, Paul Bindea, Raul Bindea, Andrei Buda, Antonio Alexandrescu, Raymond Jiganea, George Stoian, Cristian Robert, Victor Filimon, Andrei Baciu, Octavian Itul, Alexandru Gheorghe, Felix Iacob, Răducu Dincă, Magyari David.

Până la finalul sezonului mai sunt de disputat cinci etape, dar mureșenii mai au șanse reale de a obține victorii numai în confruntările dublei cu Politehnica Cluj, și aceea în deplasare.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE