Share

Home / Recomadări zi de zi / “Mărţişorul persoanelor vârstnice”, la Târgu-Mureş

“Mărţişorul persoanelor vârstnice”, la Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu Mureş, în parteneriat cu asociațiile persoanelor vârstnice, invită pensionarii cu domiciliul sau reședința în Târgu-Mureş, la “Mărţişorul persoanelor vârstnice”, în data de 16 martie, de la ora 17.00.

Înscrierile se fac în holul Centrului Cultural “Mihai Eminescu” începând de luni, 18 februarie, între orele 9.00 – 14.00.

Criterii: La înscriere participanţii sunt rugaţi să prezinte: actul de identitate şi cuponul de pensie (original și copie).

Taxa de participare este de 15 lei.

Totodată, anunţăm doritorii că, în ziua evenimentului, de la ora 16.00, din principalele zone ale oraşului vor porni curse speciale de autobuz, care vor asigura transportul participanţilor la evenimentul ce le este dedicat. De asemenea, la sfârşitul întâlnirii, la ora 22.00, aceleaşi mijloace de transport vor asigura revenirea participanţilor în cartierele de unde au plecat.

(Comunicat de presă, Primăria municipiului Târgu-Mureş)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureşean decedat într-un accident rutier

Traficul se desfăşoară alternativ pe un sens pe DN7, între Boiţa şi Lazaret, unde a …

Share
Share