Home / Stiri nationale / Ministerul Transporturilor: 8 miliarde de lei pentru investiţii în 2019!

Ministerul Transporturilor: 8 miliarde de lei pentru investiţii în 2019!

Distribuie

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, a declarat vineri seara la Antena3 că bugetul în acest domeniu este de 13 miliarde de lei, dintre care opt miliarde sunt doar pentru investiții.

”Avem nevoie de infrastructură în sănătate și educație, de aceea alocarea bugetară pentru anul acesta în ceea ce privește investițiile este cu 15, 5 miliarde mai mare decât în 2018, adică avem un total de peste 10 miliarde de euro. Cu o alocare de 6 miliarde mai mare în Transporturi.

Bugetul Ministerului Transportului este de 13 miliarde de lei, din care 8 miliarde îl reprezintă tot ceea ce înseamnă investiție. Tot ce vedem pe hartă sunt obiective de investiții care din punct de vedere al autostrăzilor în România e o parte care e în execuție, o parte care e în construcție și proiectare, o parte existentă și o parte prognozată.

Până în momentul de față, în România avem 807 kilometri drumuri de mare viteză realizați. Acest număr include și autostrada Bucrești-Pitești, care este făcută înainte de 1989 și are 113 kilometri. Pentru anul 2019, am verificat contractele care trebuie finalizate anul acesta. Sunt foarte multe întârzieri. Conform contractelor ar trebui să se finalizeze cam 122 de kilometri. Eu am o responsabilitate ca și ministru al Fondurilor Europene modul în care sunt implementate proiectele acestea. Sper că acești 122 de kilometri să se finalizeze. Vom încerca să schimbăm managementul la autostrăzi.”, a declarat Rovana Plumb, pentru sursa citată.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Noi reguli privind eliberarea antibioticelor și antifungicelor

Distribuie Este cunoscut faptul că utilizarea excesivă a antibioticelor generează în timp o anumită rezistență …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.