Share

Home / Joburi / ITM Mureș angajează

ITM Mureș angajează

Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureș organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție vacante de inspector de muncă și de consilier, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector de muncă, clasa I, grad profesional superior, candidații au nevoie de studii universitare absolvite cu diplomă sau echivalentă în domeniile științe inginerești, științe agricole și silvice, științe juridice, științe economice sau specializările sociologie, psihologie, administrație publică, medicină și științe politice, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani și abilități de comunicare.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional principal, candidații au nevoie de studii universitare absolvite cu diplomă sau echivalentă în domeniul științe economice, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani și abilități de comunicare.

Dosarele se pot depune până în 5 martie la sediul instituției din strada Iuliu Maniu, nr. 2, urmând proba scrisă în 19 martie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 262 698 sau trimiteți un e-mail la itmmures@itmmures.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Incendiu vegetație uscată în Sângeorgiu de Mureș

Ieri seara, 21 iulie, cu puțin timp înainte de ora 22.00, pompierii au fost alertați …

Share
Share