Home / Slider / Poliţia Mureş, la raport: peste 600 de amenzi, în trei zile!

Poliţia Mureş, la raport: peste 600 de amenzi, în trei zile!

Distribuie

Poliţiştii mureşeni au acționat, la nivel judeţean, în perioada 15-17 februarie, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, intervenind la 113 evenimente, dintre care 91 au fost sesizate prin 112.

„În urma activităților, au fost constatate 54 de infracţiuni, 14 persoane fiind surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate au fost dispuse şapte măsuri preventive, fiind depistate două persoane urmărite la nivel naţional. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 623 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 259.000 de lei. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic. Astfel, au fost reținute 32 de permise de conducere și au fost retrase 50 de certificate de înmatriculare”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Petiție pentru un viitor sănătos. Gabriel Toncean: „Vreau ca generația de mâine să fie o generație sănătoasă”

Distribuie Cu pasiunea unui reghinean dedicat să aducă schimbări pozitive în sistemul educațional, Gabriel Toncean, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.