Home / Timp liber / Seminar de Achiziții Publice la Târgu-Mureș

Seminar de Achiziții Publice la Târgu-Mureș

În 25-26 februarie, între orele 9.00 și 16.00, Edu Tech Consulting va găzdui la Târgu-Mureș un Seminar de Achiziții Publice, „Legislație și utilizarea sistemului electronic”.

Seminarul este axat pe sintetizarea procesului de achiziţii publice ȋn contextul aplicării prevederilor legale actualizate ȋn domeniu, atât din perspectiva autorităţilor contractante, cât şi a operatorilor economici.

În cadrul seminarului vor fi prezentate atât aspectele teoretice, cât şi cele practice utilizând mijloacele electronice SEAP (SICAP – cele mai noi actualizări), precum şi Instrucțiunea nr. 2 / 2018 ( ANAP) din la ajustarea preţului contractului de achiziţie publică/sectorială apărută în Monitorul Oficial din data de 11 ianuarie 2019.În tematică se vor regăsi cadrul legal şi instituţional, controlul ex-ante, principii, pragurile valorice, noul sistem de achiziţii publice prin mijloace electronice (privire de ansamblu), modalităţile de atribuire, achiziţia directă (planificare, organizare şi finalizare; utilizarea mijloacelor electronice), etapele procesului de achiziţie publică (planificarea, organizarea procedurii şi atribuirea contractului/acordului-cadru şi executarea contractului/acordului cadru), remediile şi căile de atac.

Seminarul va fi susținut de Alina Brustureanu din Bucureşti, consultant şi formator cu experienţă în domeniul achiziţiilor publice şi al managementului contractelor, în cadrul a numeroase proiecte cu participare naţională şi europeană. A participat la elaborarea standardului ocupaţional pentru ocupaţia „Expert achiziţii publice”.

Pentru mai multe detalii, locul desfășurării și înscrieri, intrați pe www.edutechconsulting.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Parc cu spații de agrement, sport și sănătate în cartierul Tudor, realizat din fonduri europene

Dezvoltarea urbană a municipiului Târgu Mureș propune cetățenilor un nou proiect dedicat unei calități mai …