Home / Stiri regionale / Fată de 12 ani decedată după ce a căzut dintr-un microbuz!

Fată de 12 ani decedată după ce a căzut dintr-un microbuz!

Distribuie

Minora de 12 ani ce a decedat marţi, în Zalău, după ce a căzut dintr-un microbuz de transport persoane căruia i s-au deschis uşile în mers, stătea pe o bancă improvizată, în spatele locurilor omologate ale autovehiculului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.
Potrivit datelor făcute publice de IPJ, accidentul a avut loc marţi, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, la volanul microbuzului aflându-se un bărbat de 57 de ani, din Zalău, ce efectua o cursă regulată de transport persoane pe traseul Zalău – Dioşod.
“Din cauza faptului că nu s-a asigurat corespunzător la închiderea uşilor din spate, o minoră de 12 ani, care se afla în calitate de pasager pe o bancă improvizată, în spatele locurilor microbuzului, a căzut pe partea carosabilă. Microbuzul era prevăzut cu 15 locuri. În urma impactului, minora a decedat”, se arată în informarea de presă a IPJ Sălaj.
Echipajele de la SMURD şi Ambulanţă sosite la faţa locului au efectuat circa o oră manevre de resuscitare, însă minora nu a mai putut fi salvată.
„Marţi după masă, un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazul, zona Astralis, din municipul Zalău. În urma accidentului a rezultat o victimă – o fetiţă de aproximativ 12 ani – care a fost găsită în stop cardiorespirator. Un echipaj al ambulanţei cu medic împreună cu un echipaj SMURD au iniţiat imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire pacienta nu a răspuns, iar după aproximativ 60 de minute a fost declarat decesul acesteia”, se arată într-o postare făcută miercuri, pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentri Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

(www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Tânără de 20 de ani răpită din fața casei

Distribuie Poliţiştii o caută pe o fată de 20 de ani care ar fi fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.