Home / Business / FOTO: Swiss Capital, premiu la Gala Inaugurării Anului Bursier 2019

FOTO: Swiss Capital, premiu la Gala Inaugurării Anului Bursier 2019

Distribuie

Analistul economic Mircea Solovăstru a primit marţi, 19 februarie, în numele societăţii Swiss Capital, Premiul pentru Participantul cu cea mai mare valoare tranzacționată pe piața de acțiuni a BVB în 2018, în cadrul Galei Inaugurării Anului Bursier 2019.

Tranzacţii de peste 6,3 miliarde de lei, în 2018

Evenimentul, unul de referinţă pentru piaţa de capital autohtonă, a fost organizat în incinta Teatrului Naţional din capitală de către Bursa de Valori Bucureşti, iar trofeul a fost înmânat de către Alexandru Bîrsan, Partner, Head of Corporate and M&A department la PeliFilip, motivaţia alegerii societăţii Swiss Capital fiind următoarea: “Pentru intermedierea cu succes a pachetului de acțiuni ALRO și pentru realizarea unor tranzacții semnificative, care au depășit 6,3 miliarde de lei într-un singur an.”

Mircea Solovăstru: „În spatele reuşitei stă o echipă întreagă”

În scurta sa alocuţiune, Mircea Solovăstru, care deţine funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Swiss Capital, a mulţumit întregii echipe din care face parte şi a promis că experienţele pozitive ale activităţii de pe piaţa de capital vor fi utilizate pentru noi proiecte de dezvoltare.
„6,3 miliarde de lei. O sumă importantă şi un succes pentru Swiss Capital. Evident, în spatele reuşitei stă o întreagă echipă pe care o reprezint astăzi în faţa dumneavoastră şi căreia îi mulţumesc. Sunt multe ore de muncă şi suntem bucuroşi când ceea ce facem este apreciat. Este important pentru noi, cei care activăm în această lume a pieţei de capital, să reuşim să învăţăm din succesul fiecăruia şi să ajungem să folosim experienţele dobândite în proiecte de dezvoltare ulterioare”, a declarat Mircea Solovăstru.

Swiss Capital, cel mai activ broker pe BVB

Potrivit site-ului propriu, www.swisscapital.ro, Swiss Capital este lider de piaţă detaşat pe Bursa de Valori Bucureşti şi deţine o capacitate puternică de plasament la nivel internaţional având în vedere portofoliul diversificat de clienţi activi, peste 100 de fonduri străine de investiţii din Europa şi SUA.

“Swiss Capital oferă acces la pieţele de capital internaţionale: intermediem tranzacţii cu acţiuni, instrumente financiare cu venit fix, derivate, produse structurate şi unităţi de fond pe toate pieţele operate de Bursa de Valori Bucureşti şi de către principalele burse americane şi europene”, se menţionează pe site-ul Swiss Capital.

Alex TOTH

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.