Share

Home / Cultură / „Miss Liberty – Ultimul madrigal la New York”, pe scena Sălii Mari
Imagine din spectacol (Foto: Cristina Gânj)

„Miss Liberty – Ultimul madrigal la New York”, pe scena Sălii Mari

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Naţional Târgu Mureş a produs, în colaborare cu Teatrul „Mihai Eminescu” din Chişinău, spectacolul „Miss Liberty – Ultimul madrigal la New York” de Mircea M. Ionescu, în regia lui Elemér Kincses.

Târgumureșenii vor putea viziona din nou spectacolul „Miss Liberty – Ultimul madrigal la New York” marți, 26 februarie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Național.

Piesa scrisă de Mircea M. Ionescu ne prezintă poveştile a zece personaje care se întâlnesc la capătul podului Queensboro din New York. Ce fel de clipe îşi amintesc aceştia…? Unde îi vor duce poveştile lor…? Visul american chiar există…?

Din distribuţia spectacolului fac parte actori ai Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș și ai Teatrului Mihai Eminescu din Chișinău: Cristian Iorga, Dan Melnic, Petru Hadârcă, Anatol Durbală, Luchian Pantea, Liviu Pancu, Csaba Ciugulitu, Diana Decuseară, Alexandru Pavel și Ale Țifrea. Scenografia îi aparține Mariei Miu, iar regia tehnică lui Nicu Băgăian.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete din incinta Palatului Culturii (de marți până vineri, între orele 12:00 şi 17:30, sau la numărul de telefon 0372 951 251).

De asemenea, Casieria din incinta Teatrului este deschisă de marți până vineri, între orele 9:00 şi 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor (sau poate fi apelat numărul de telefon 0365 806 865).

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Andreea Morariu (Morani) își surprinde audiența cu primul ei single, “Merg mai departe”

Andreea Morariu, cunoscută sub numele de scenă Morani, a lansat de curând primul ei single, …

Share
Share