„Telenovela PNL Târgu-Mureş”, la un nou episod. Ervin Molnar, mesaj acid către consilierii excluşi Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 899 Vizualizări

„Telenovela PNL Târgu-Mureş”, la un nou episod. Ervin Molnar, mesaj acid către consilierii excluşi

Preşedintele PNL Târgu-Mureş, consilierul judeţean Ervin Molnar, a reacţionat la anunţul făcut marţi, 19 februarie, de cei patru consilieri locali excluşi din partid, respectiv Dumitru Matei, Vasile Miculi, Călin Moldovan şi Radu Todoran, care au afirmat că vor depune plângere penală împotriva conducerii organizaţiei municipale PLN Târgu-Mureş.

Redăm, în rândurile de mai jos, mesajul transmis de liderul PNL Târgu-Mureş, Ervin Molnar.

“Am luat cunoștință, cu amuzament și condescendență, de poziția publică exprimată de patru foști membri ai organizației municipale Târgu-Mureș a Partidului Național Liberal.

Fără a intra în detaliile unui comunicat redactat, cel mai probabil, de un elev care se pregătește de examenul de capacitate, mă refer la o singură frază dintr-un șir fără logică al unor propoziții exprimate într-o gramatică îndoielnică a limbii române.

Formularea pe care domniile lor o folosesc se referă la “mandatul pe care îl avem din partea alegătorilor noștri, pentru a-i reprezenta cu onoare și demnitate”.

Le amintesc celor patru că mandatul din partea alegătorilor NU L-AU OBȚINUT pe persoană fizică și nici nu a fost moștenit pe linie succesorală. La fel cum alegătorii nu sunt ai lor, ci ai unui partid pe care l-au trădat și pentru care nu au muncit nici măcar o zi, în ultimii 3 ani.

Ei au fost patru nume, aflate pe o listă sub antetul Partidului Național Liberal.

În alegerile în care vor candida uninominal și vor obține voturi prin prezentarea propriului program electoral, au dreptul să vorbească în numele unor alegători pe care îi vor reprezenta.

Până atunci, le amintesc faptul că mandatul pe care l-au deținut în Consiliul Local Municipal Târgu-Mureș a fost dat EXCLUSIV Partidului Național Liberal.

Cei patru mai spun că „cetățenii înțeleg intenția noastră de a le apăra interesele”. Pentru că îi subestimează și le jignesc inteligența, sunt convis că cetățenii înțeleg cu adevărat ale cui “interese” le-au apărat, cu adevărat, cei patru consilieri locali.

După vorba lui Lăpușneanu, aceea cu „dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”, cei patru foști colegi spun că ei au “fost propuși pentru excluderea din Partidul Național Liberal”. Știind cu toții că dragoste cu forța nu se poate, le reamintesc faptul că ei AU FOST EXCLUȘI din Partidul Național Liberal.

În rest, le doresc succes în viitoarele alegeri uninominale sau pe listele partidelor cu care cochetează mentorii lor, la comanda cărora acționează și semnează comunicate.

Nu am nicio îndoială că vor avea succes, având în vedere că se autodefinesc ca având o “bogată experiență politică, recunoscută la nivel național”.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE