Share

Home / Social / Curăţenie de primăvară la Târgu-Mureş

Curăţenie de primăvară la Târgu-Mureş

Recent, Primăria municipiului Târgu-Mureş a demarat o serie de lucrări ce vizează acţiuni de igienizare în mai toate zonele oraşului.

Una dintre primele zone vizate a fost Calea Sighişoarei, unde au fost strânse şi depozitate în pungi de gunoi menajer mizerii provenite ca urmare a topirii zăpezii, crengi de copaci etc.

“Lucrările sunt executate cu utilaje puse la dispoziţie de SC „Salubriserv” SA, iar munca propriu-zisă  este executată cu persoane din cadrul Penitenciarului Târgu-Mureş. Această activitate de curăţenie continuă, în aceste zile, urmând a fi igienizate malurile şi albia pârului Pocloş şi zona Belvedere, cu aceleaşi echipe. Vor urma, desigur, şi alte acţiuni similare acesteia, pe raza municipiului Târgu-Mureş. Totodată, echipele de muncitori aparţinând SC Astor Com SRL şi SC Citadin Prest SA, derulează în această perioadă acţiuni de balastare a carosabilului, de executare de trotuare, demontat borduri, precum şi lucrări urgente de plombări în zonele în care este necesară intervenţia echipelor, cum ar fi: Mureşeni, Podul peste Mureş, străzile Remetea, Gladiolelor, Decebal, Secuilor Martiri şi Cetatea Medievală”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacşia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cetățeni străini depistați cu ședere ilegală în Mureș

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Mureș au desfășurat, miercuri, …

Share
Share