Share

Home / Social / Curăţenie de primăvară la Târgu-Mureş

Curăţenie de primăvară la Târgu-Mureş

Recent, Primăria municipiului Târgu-Mureş a demarat o serie de lucrări ce vizează acţiuni de igienizare în mai toate zonele oraşului.

Una dintre primele zone vizate a fost Calea Sighişoarei, unde au fost strânse şi depozitate în pungi de gunoi menajer mizerii provenite ca urmare a topirii zăpezii, crengi de copaci etc.

“Lucrările sunt executate cu utilaje puse la dispoziţie de SC „Salubriserv” SA, iar munca propriu-zisă  este executată cu persoane din cadrul Penitenciarului Târgu-Mureş. Această activitate de curăţenie continuă, în aceste zile, urmând a fi igienizate malurile şi albia pârului Pocloş şi zona Belvedere, cu aceleaşi echipe. Vor urma, desigur, şi alte acţiuni similare acesteia, pe raza municipiului Târgu-Mureş. Totodată, echipele de muncitori aparţinând SC Astor Com SRL şi SC Citadin Prest SA, derulează în această perioadă acţiuni de balastare a carosabilului, de executare de trotuare, demontat borduri, precum şi lucrări urgente de plombări în zonele în care este necesară intervenţia echipelor, cum ar fi: Mureşeni, Podul peste Mureş, străzile Remetea, Gladiolelor, Decebal, Secuilor Martiri şi Cetatea Medievală”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacşia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Curs de igienă

Metropolitan Beauty Academy organizează luni, 22 iulie, între orele 15.00 și 19.00 un curs de …

Share
Share