Home / Eveniment / Lateral Talks: Despre schimbare și sustenabilitate, cu Mihai Toader-Pasti

Lateral Talks: Despre schimbare și sustenabilitate, cu Mihai Toader-Pasti

Târgumureșenii interesați de inițiative inteligente și de soluții inovatoare pentru comunitate sunt invitați la o întâlnire cu Mihai Toader-Pasti. Discuția va fi moderată de către Cătălina Albeanu de la Decât o Revistă.

Despre invitat

În ultimii 8 ani, Mihai a participat la 3 ediții ale celei mai importante competiții de case solare din lume, Solar Decathlon (Madrid 2012, Versailles 2014 și Dubai 2018), câștigând peste 40 de premii naționale și internaționale.

Mihai a co-fondat EFdeN, un ONG care promovează casele solare și sustenabilitatea, și energiaTa, o inițiativă pentru prosumatori (mici producători de energie), iar în 2015 a participat la co-crearea Strategiei Naționale de Renovare alături de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi. Este pasionat de sustenabilitate, consideră că schimbările climatice sunt o amenințare care trebuie luată în calcul și contracarată. Mihai se implică activ în programe educaționale cu scopul de a pregăti tinerii români pentru a 4-a revoluție industrială.

A fost inclus în „Forbes 30 sub 30”, „UNLEASH Talent”, „BIZ Campionii Inovației”, „100 de oameni și idei care schimbă România”, „100 fețe ale inovației”. Este președinte al Future Energy Leaders Romania, co-președinte la Eisenhower Fellowships Youth Leaders, Global Shaper, Aspen Young Leader și climate ambassador al GYCN. Mihai este Certified Passive House Tradesperson și Green Buildings Professionals.

Participanții la Talk sunt rugați să ajungă la sediul Lateral (str. Gheorghe Doja nr. 64-68, Târgu Mureș) cu cel puțin 15 minute înaintea începerii evenimentului. Evenimentul va avea loc vineri, 22 februarie, în amfiteatrul Lateral, la ora 17.30.

Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Urmărit de autoritățile din Italia, depistat de polițiștii mureșeni

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au transmis miercuri, 25 noiembrie, prin intermediul unui comunicat …