O studentă de la UMFST Târgu-Mureş, premiată de Ambasada SUA! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 994 Vizualizări

O studentă de la UMFST Târgu-Mureş, premiată de Ambasada SUA!

Mihaela-Simona Trişcă Zegreanu, studentă la Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) Târgu-Mureş, s-a clasat pe locul 3 la concursul de discursuri “Nu Corupţiei înseamnă…”, organizat de Ambasada SUA la Bucureşti, informează www.agerpres.ro.

Potrivit Agerpres, festivitatea de premiere a avut loc joi, 20 februarie, în incinta American Corner din Bucureşti, în prezenţa ambasadorului SUA în România, Hans Klemm.

“Este un efort depus în orice ţară din lume, inclusiv în Statele Unite ale Americii, acela al luptei anticorupţie. Nicio societate nu este imună la acest lucru, nicio ţară nu este imună”, a afirmat Hans Klemm, care a jurizat competiţia împreună cu Bogdan Petrache (Mega Company) şi Analbela Costache (Funky Citizens).

Concursul a fost lansat în data de 9 decembrie 2018, cu ocazia Zilei Internaţionale Împotriva Corupţiei, şi a fost câştigat de Abigail-Florina Dan din Cluj Napoca, studentă la Universitatea “Babeş Bolyai”, în timp ce pe poziţia a doua s-a clasat Luiza-Maria Iordache, studentă din Bucureşti.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE