Share

Home / Business / Investiţie Aquaserv în patru comune mureşene

Investiţie Aquaserv în patru comune mureşene

Reprezentanţii SC Compania Aquaserv SA Târgu-Mureş anunţă publicul interesat cu privire la depunerea documentaţiei, întocmită conform Ordinului nr. 1798/2007 al Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile, la Agenţia de Protecţia Mediului Mureş, în vederea obţinerii Autorizaţiei de mediu pentru obiectivul “Sistem de alimentare cu apă potabilă a comunelor Deda, Ruşii Munţi, Aluniş şi Brâncoveneşti, judeţul Mureş.”

Potrivit unui comunicat, activitatea constă în alimentarea cu apă potabilă şi este derulată de către Compania Aquaserv – Sucursala Reghin, iar informaţii privind influenţa activităţii asupra mediului pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Liberalii din Mureş, start la strângeri de semnături pentru Klaus Iohannis

Preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, a anunţat vineri, 16 august, că liberalii mureşeni şi-au …

Share
Share