Producătorul de vopsele Köber se extinde în Mureş Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2716 Vizualizări

Producătorul de vopsele Köber se extinde în Mureş

Producătorul de lacuri şi vopsele Köber, deţinut de familia cu acelaşi nume din Neamţ, investeşte 5 milioane de euro în modernizarea uneia dintre fabrici şi în deschiderea unor depozite noi în Sibiu, Timişoara, Cluj şi Mureş, scrie Ziarul Financiar.

”Este vorba despre modernizarea fabricii din Turtureşti, unde se realizează produsele industriale şi produsele pentru piaţa auto. În Sibiu, Timişoara, Cluj şi Mureş, ne construim depozite proprii”, a declarat Aurel Köber, proprietarul companiei, citat de ZF.

Köber are deja peste 15 depozite de acest tip în ţară. În plus, compania vrea să-şi extindă gama de vopsele decorative prin lansarea a două noi linii de produse. Extinderea cu depozite a companiei în ţară vine în condiţiile în care Köber şi-a lărgit anul trecut gama de produse pentru industria de construcţii şi a suplimentat şi vopselele decorative.

Afacerile companiei s-au situat în 2018 la un nivel similar cu anul anterior. În 2017, cifra de afaceri a fost de 318 mil. lei. Pentru Köber lucrează peste 800 de angajaţi.

(Redacţia)

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE