Share

Home / Joburi / 7 locuri de muncă la DAS Târgu-Mureș

7 locuri de muncă la DAS Târgu-Mureș

Direcția de Asistență Socială Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 7 posturi vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector de specialitate la Centrul social Adăpost de noapte, candidații au nevoie de studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul asistenței sociale și o vechime în specialitate de minimum 3 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele cinci posturi de referent la Centrul social Adăpost de noapte, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime în specialitate de minimum 3 ani și 6 luni.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de referent la Compartimentul monitorizare asistenți personal, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime în specialitate de minimum 6 ani și 6 luni.

Dosarele se pot depune la sediul primăriei, din Piața Victoriei, nr. 3, până în 11 martie. Actele necesare pentru dosarul de concurs sunt afișate pe site-ul instituției, www.tirgumures.ro.

Relații suplimentare se pot obține sunând la 0265 268 330, interior 110.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bărbat încarcerat pentru infracțiuni rutiere

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare luni, 19 august, un …

Share
Share