Protest la Târgu-Mureş! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 421 Vizualizări

Protest la Târgu-Mureş!

Peste 100 de persoane au protestat, duminică seara, la Târgu-Mureş, împotriva prevederilor noii Ordonanţe de Urgenţă a Guvernului prin care se modifică o serie de prevederi ale legilor justiţiei.
Protestatarii au arătat că această OUG a modificat, pentru a treia oară în ultimele luni, legile justiţiei şi că prin publicarea acesteia în Monitorul Oficial s-au schimbat regulile de desemnare a procurorilor de rang înalt, judecătorii vor putea să conducă marile parchete şi consacră independenţă deplină pe investigaţii nou înfiinţatei secţii pentru investigarea magistraţilor.
Manifestanţii de la Târgu-Mureş au scandat “Justiţie, nu corupţie!”, “PSD, ciuma roşie”, “Abrogaţi, apoi plecaţi”, “Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, “Susţinem magistraţii – Justiţie nu corupţie!”, “Când injustiţia devine lege, Rezistenţa devine datorie!”.
Protestatarii de la Târgu-Mureş au arătat că actuala clasă politică care acţionează împotriva voinţei poporului şi că “PSD şi-a desăvârşit lucrarea şi a preluat sub control politic sistemul de justiţie”.
“Efectele majore încă nu sunt vizibile, dar pot fi înţelese. Nu mai avem o justiţie bazată pe statul de drept, avem o justiţie de partid în care funcţionează interesele celor de la putere (…) Trăim, din păcate, într-o dictatură care începe să fie funcţională, începe să îşi manifeste trăsăturile specifice”, au susţinut manifestanţii.

(www.agerpres.ro)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE