Home / Slider / FOTO: SOS pentru o familie cu trei copii părăsiţi de mamă, care trăieşte cu 900 de lei/lună!

FOTO: SOS pentru o familie cu trei copii părăsiţi de mamă, care trăieşte cu 900 de lei/lună!

Distribuie

Un grup de oameni sufletişti a lansat un apel, pe reţeaua de socializare Facebook, pentru ajutorarea unei familii din comuna Band, alcătuită dintr-un tată cu “salariu” de 900 de lei/lună şi trei copii minori.

Redăm, în rândurile de mai jos, conţinutul integral al apelului:

“Familia stă în comuna Band, localitatea Valea Rece, sunt de etnie maghiară. 7,  8, 12 ani au copii. Să facem cunoştinţă cu tatăl copiilor, Szep Janos, un tătic care lucrează la o stâna şi are un salariu de 900 de lei. Din salariul ăsta creşte singur copii, pe Attila, Krisztina şi Beni. Mama copiilor e absentă din viaţa lor, dar alocaţia de la fetiţă o ridică ea 🙁 Ei frecventează şcoala, iar pozele vorbesc cât de mult ajutor necesită, au nevoie de o ladă frigorifică, alimente, dulap, perdele, covoare, îmbrăcăminte, încălţăminte, plapumă, rechizite pentru şcoală etc… Sticla de la uşa de la intrare e spartă şi nu sunt bani pentru a o repara. Încălzirea o fac cu lemne, curent au, dar şi aşa îmbracat e frig în casă… Să încercăm să ajutăm această familie căci merită, tatăl se străduieşte pentru copii, cumpără medicamente când sunt bolnavi din banii ăştia puţini… Uitaţi-vă la poze şi daţi vă rog o idee… ar trebui făcut şi curăţenie mare. Cine are întrebări să mă sune pe numărul ăsta de telefon 0740-531.452( Nagy Istvan-Attila).”

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.