Târgul Locurilor de Muncă: Alătură-te unei echipe tinere și entuziaste la Atlas Sport Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 417 Vizualizări

Târgul Locurilor de Muncă: Alătură-te unei echipe tinere și entuziaste la Atlas Sport

Ieri, 25 februarie, Teatrul Național din Târgu-Mureș a găzduit Târgul Locurilor de Muncă.

La eveniment au participat peste 30 de companii care au pus la dispoziția persoanelor interesate de găsirea unui loc de muncă o gamă variată de joburi, cu salarii competitive.

Spre deosebire de Târgul de Cariere, acest eveniment face parte dintr-un proiect european pentru regiunea Centru care se va desfășura până în decembrie, „Șanse pentru ocuparea durabilă”. Este prima oară când organizează la Târgu-Mureș, dar au o experiență de organizat târguri de joburi în mare parte la Brașov, acum având o caravană care va trece prin mai multe orașe din regiunea centru a țării. Ei au fost deja la Sibiu, urmează la Brașov un târg de joburi de 2 zile, în 28-29 martie, după care vor continua către Harghita și Covasna.

La eveniment au participat aproape 500 de potențiali candidați, dintre care majoritatea s-au declarat mulțumiți de eveniment și de ofertele prezentate.

Am stat de vorbă cu câțiva angajatori pentru a afla ce anume se caută momentan pe piața de muncă din Târgu-Mureș.

Cu o experiență de peste 15 ani în proiectare și construcție baze sportive, Atlas Sport are la activ 350 de proiecte finalizate cu succes, o echipă de peste 100 de specialiști în cadrul firmei și zeci de referințe la nivel național și european.

„Deocamdată suntem numărul 1 pe România și participăm la acest târg pentru că suntem în căutare de ingineri constructori, devizier constructor, responsabili licitații, specialiști marketing și desigur, de muncitori calificați, dar și cei care au mai multă experiență în domeniu să îi formăm ca și șefi de echipă”, a spus Rebeca Toma, consilier juridic/responsabil HR.

Doar câteva posturi din cele pe care ei le oferă necesită studii superioare. „Devizier construcții este o meserie mai veche. Tineri foarte puțini știu să mai facă devizie, dar spre exemplu la noi în Târgu-Mureș la Liceul de Construcții este un curs care se face, unde îl pot parcurge toate persoanele, nu doar elevii de acolo. Ca și inginer constructor, într-adevăr, în Târgu-Mureș nu avem profil de construcții, dar sunt în Brașov, în Cluj și în Iași. Ca și responsabil licitații, la UMFST este profil de Administrație publică sau Drept, noțiunile de bază se învață acolo, dar sunt cursuri chiar la Camera de Comerț și Industrie unde se fac cursuri de Expert Achiziții Publice. Noi ca și firmă de construcții, în principal lucrăm cu instituții publice, orice lucrare care trebuie făcută în oraș, se publică pe platforma SEAP și se face achiziție directă sau licitație restrânsă sau deschisă, deci avem nevoie de o persoană care știe toți pașii care urmează a fi făcuți într-o astfel de situație. Pentru postul de specialist de marketing este de preferat să ai o diplomă, dar și experiența este foarte importantă și în mod special să ai aptitudini de management. Pentru posturile de muncitori calificați, este nevoie de diplomă de calificare, dar este suficientă și o diplomă obținută în cadrul școlii profesionale”, a clarificat Rebeca Toma.

Pentru mai multe detalii despre posturile disponibile sau pentru a trimite un CV, puteți trimite un e-mail la angajari@atlassport.ro sau suna la 0743 465 945.

Text și foto: Elena Polearuș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE