Târgul Locurilor de Muncă: Hirschmann Automotive are 15 locuri de muncă disponibile Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 2151 Vizualizări

Târgul Locurilor de Muncă: Hirschmann Automotive are 15 locuri de muncă disponibile

Ieri, 25 februarie, Teatrul Național din Târgu-Mureș a găzduit Târgul Locurilor de Muncă.

La eveniment au participat peste 30 de companii care au pus la dispoziția persoanelor interesate de găsirea unui loc de muncă o gamă variată de joburi, cu salarii competitive.

Spre deosebire de Târgul de Cariere, acest eveniment face parte dintr-un proiect european pentru regiunea Centru care se va desfășura până în decembrie, „Șanse pentru ocuparea durabilă”. Este prima oară când organizează la Târgu-Mureș, dar au o experiență de organizat târguri de joburi în mare parte la Brașov, acum având o caravană care va trece prin mai multe orașe din regiunea centru a țării. Ei au fost deja la Sibiu, urmează la Brașov un târg de joburi de 2 zile, în 28-29 martie, după care vor continua către Harghita și Covasna.

La eveniment au participat aproape 500 de potențiali candidați, dintre care majoritatea s-au declarat mulțumiți de eveniment și de ofertele prezentate.

Am stat de vorbă cu câțiva angajatori pentru a afla ce anume se caută momentan pe piața de muncă din Târgu-Mureș.

Hirschmann Automotive reprezintă o importantă investiție austrică pe piața auto românească și o prezență constantă la târgurile de locuri de muncă.

În cei peste 10 ani de activitate, compania producătoare de cablaje auto, cabluri pentru panouri fotovoltaice și senzori industriali, și-a triplat capacitatea de producție și a ajuns printre cei mai importanți angajatori privați din Ardeal.

Momentan ei au disponibile aproximativ 15 joburi, atât la locația din Parcul Industrial Mureș, cât și în Sânpaul.

„Anul acesta este prima ediție a First Job School la care ne aflăm. Căutăm în continuare personal în zona departamentelor Tehnic, Calitate, Producție sau Logistică. La fel ca și la alte târguri de profil, avem o gamă variată pentru oameni de toate vârstele și pregătirile. În zona de operatori de exemplu, căutăm chiar persoane cu 8 clase, important este să aibă îndemânare și voință. Pe partea de studii medii, avem poziții de tehnicieni în cadrul departamentelor Tehnic și Mentenanță. Pentru candidații cu studii superioare, avem în zona departamentelor de Calitate, Logistică, Mentenanță, dar și în zona de automatizări. Ca și noutate, avem poziții la nivel global, vom începe să dezvoltăm și departament pe zona de design, așa că în momentul de față căutăm un inginer design, plus cele de operatori în zona de Producție”, ne-a spus Aniela Albu, coordonator recrutare și dezvoltare.

Ea recomandă celor care se gândesc să aplice pentru oricare post să vină cu sufletul deschis și să fie autentici. „Să nu caute să pară altcineva pentru că nu prea funcționează”, a menționat Aniela.

Cei care vor să afle mai multe detalii despre posturile disponibile sau să trimită un CV, pot suna la 0265 207 379 sau trimite un e-mail la office@hirschmann-automotive.com.

Text și foto: Elena Polearuș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE