Târgul Locurilor de Muncă: Valea Izvoarelor, un loc bun pentru personalul medical și îngrijitori Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 783 Vizualizări

Târgul Locurilor de Muncă: Valea Izvoarelor, un loc bun pentru personalul medical și îngrijitori

Ieri, 25 februarie, Teatrul Național din Târgu-Mureș a găzduit Târgul Locurilor de Muncă.

La eveniment au participat peste 30 de companii care au pus la dispoziția persoanelor interesate de găsirea unui loc de muncă o gamă variată de joburi, cu salarii competitive.

Spre deosebire de Târgul de Cariere, acest eveniment face parte dintr-un proiect european pentru regiunea Centru care se va desfășura până în decembrie, „Șanse pentru ocuparea durabilă”. Este prima oară când organizează la Târgu-Mureș, dar au o experiență de organizat târguri de joburi în mare parte la Brașov, acum având o caravană care va trece prin mai multe orașe din regiunea centru a țării. Ei au fost deja la Sibiu, urmează la Brașov un târg de joburi de 2 zile, în 28-29 martie, după care vor continua către Harghita și Covasna.

La eveniment au participat aproape 500 de potențiali candidați, dintre care majoritatea s-au declarat mulțumiți de eveniment și de ofertele prezentate.

Am stat de vorbă cu câțiva angajatori pentru a afla ce anume se caută momentan pe piața de muncă din Târgu-Mureș.

Valea Izvoarelor reprezintă un centru de rezidență pentru vârstnici înființat în 2015, aflat la 14 kilometri de Târgu-Mureș. Rezidența a fost proiectată ca și un loc cald, primitor, care să încurajeze independența și interacțiunea locatarilor și care să asigure, totodată, intimitatea mult apreciată de acasă.

„În luna octombrie s-a făcut o extindere cu 20 de locuri. Oferim o serie de servicii, de la toaletare, servirea mesei, activități sociale, excursii și multe altele”, a spus Ioana Dărăban, reprezentantul companiei.

Ei oferă potențialilor angajați un contract de muncă pe termen lung, un salariu competitiv, premii de performanță, transport asigurat cu microbuzul Rezidenței, o instruire la locul de muncă și multe alte beneficii. Momentan se caută asistente medicale, personal de îngrijire, personal de curățenie și personal administrativ (șofer, bucătar), cele mai căutate posturi fiind momentan cele de infirmieră.

„Pentru postul de asistentă medicală, bineînțeles sunt necesare studiile post-liceale sau superioare de asistent medical, pentru infirmiere ar fi foarte potrivit cursul de infirmieră, pentru terapeut studii superioare de medicină cu pregătire în domeniu, iar pentru postul de femeie de serviciu nu este necesară niciun fel de calificare”, a precizat Ioana Dărăban.

Pentru a afla mai multe detalii, puteți suna la 0722 185 214 (Camelia German) sau trimite un e-mail la hr@valeaizvoarelor.com.

Text și foto: Elena Polearuș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE