Home / Administratie / Consilierii reghineni se întrunesc în ședință ordinară

Consilierii reghineni se întrunesc în ședință ordinară

Distribuie

Consilierii reghineni se întrunesc joi, 28 februarie în ședință ordinară, având pe ordinea de zi 20 de proiecte de hotărâre și punctul Diverse.

Printre proiectele care urmează să fie supuse votului consilierilor se numără aprobarea contului de execuţie al bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Reghin pentru trim. IV anul 2018, aprobarea Planului de analiză și acoperire a riscurilor la nivelul Municipiului Reghin și aprobarea Statutului Municipiului Reghin.

Pe ordinea de zi a ședinței de joi se mai află proiectele privind aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular acreditate de pe raza municipiului Reghin, pentru anul școlar 2019-2020,  aprobarea organizării și desfășurării în municipiul Reghin a evenimentului dedicat Zilei de 8 Martie- „Ziua Internațională a Femeii” și alocarea sumei necesare desfăşurării în bune condiții a evenimentului și aprobarea cooperării dintre Municipiul Reghin și Liga Pensionarilor din județul Mureș – Filiala Reghin în vederea organizării și desfășurării evenimentului ”Femeia – Soție, Mamă, Bunică” ediția a IV-a ce va avea loc în luna martie 2019.

Consilierii vor mai aproba alocări de fonduri pentru Liceul Tehnologic  „Lucian Blaga ”  care face obiectul proiectelor privind aprobarea deplasării unei delegaţii a Liceului Tehnologic  „Lucian Blaga ” Reghin în localitatea Weert- Olanda, în perioada 19-23 martie 2019 și alocarea din bugetul local al Municipiului Reghin a sumei de 3.000 lei necesară deplasării, aprobarea deplasării unei delegații a Liceului Tehnologic „Lucian Blaga” Reghin, la Târgul Firmelor de Exercițiu din Praga –  Cehia, în perioada 20-22 martie 2019 și alocarea din bugetul local al Municipiului Reghin a sumei de 9.000 lei necesară deplasării, respectiv  aprobarea componenţei delegaţiei Municipiului Reghin ce se va deplasa în localitatea Érd – Ungaria, în perioada 14-16 martie 2019.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.