Home / Cultură / Mărțișor muzical, pe scena Casei de Cultură „Eugen Nicoară”

Mărțișor muzical, pe scena Casei de Cultură „Eugen Nicoară”

Distribuie

Prima zi a lunii martie îi aduce pe scena Casei Municipale de Cultură „Eugen Nicoară” pe cei mai tineri soliști și dansatori din Reghin, protagoniștii spectacolului „Mărțișor folcloric”, organizat de Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”, cu sprijinul Consiliului Local și Primăriei Municipiului Reghin, vineri, 1 martie, ora 17:00.

Vor urca pe scenă orchestra de muzică populară a Școlii Gimnaziale „Augustin Maior”, secția de muzică și arte plastice, dirijor Mathe Zsuzsanna, soliștii Andreea Grama, Andrada Șerbănaț, Casiana Pascu, Simona Harpa, Asociația „Flori de pe Mureș”, coordonator prof. Marian Someșan, soliștii Denisa Sabău, Diana Tișe, Gizella Janko, Loredana Holcă, Ștefania Sălăgean, Sonia Simion, Andrei Istvan, Narcisa Suciu, și Ansamblul de dansuri populare „Mugurelul” din Reghin, coordonatori Valentina și Nicolae Bolog.

Prezentatori evenimentului vor fi Antonia Bacoș și David Crișan. Intrarea la spectacol este liberă.

 

De asemenea, verificati

Investiție de 1,5 milioane de euro la UAT Târgu Mureș

Distribuie Conducerea Universității de Arte (UAT) Târgu Mureș a demarat, în data de 10 aprilie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.