Home / Politic / Un singur consilier local asumat de PNL Târgu-Mureş pentru şedinţa Consiliului Local de joi!

Un singur consilier local asumat de PNL Târgu-Mureş pentru şedinţa Consiliului Local de joi!

Distribuie

Preşedintele PNL Târgu-Mureș, consilierul judeţean Ervin Molnar, a transmis miercuri, 27 februarie, o declaraţie de presă pe care o redăm, integral, în rândurile de mai jos.

“Organizația Municipală Târgu-Mureș a Partidului Național Liberal informează opinia publică asupra faptului că joi, 28 februarie 2019, în ședința Consiliului Local Municipal, Partidul Național Liberal va fi reprezentat de un singur consilier local, în persoana doamnei Theodora Benedek și că orice poziție exprimată verbal sau prin vot în ședința de mâine a Consiliului Local, de către orice alți consilieri locali, NU REPREZINTĂ PUNCTUL DE VEDERE A PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL.

Reamintim că, în conformitate cu prevederile legale, foștii consilieri locali Radu Liviu Todoran, Călin Moldovan, Dumitru Matei, Vasile Miculi şi Pavel Dumitru NU MAI SUNT MEMBRI AI PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL.

Deși am sesizat Instituția Prefectului județul Mureș, în vederea emiterii Ordinului de încetare a mandatelor de consilieri locali și vacantarea locurilor din Consiliul Local, domnul Mircea Dușa nu a emis, până la această oră, acest Ordin de Prefect.

În cazul în care Ordinul Prefectului nu va fi emis până la ora începerii ședinței de Consiliu Local Municipal, atât participarea acestor foști consilieri la ședința Consiliului Local Municipal, cât și eventualul vot al acestora în cadrul ședinței sunt nelegale.

Atragem, de asemenea, atenția președintelui de ședință și Secretarului Municipiului Târgu-Mureș, că primirea în sala de ședințe, în calitate de consilieri, a celor cinci persoane, luarea în calculul cvorumului de ședință a acestora și înregistrarea votului lor reprezintă o situație cu posibile implicații penale, de care Partidul Național Liberal va ține cont.”

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Pui drăgălaș de pavian cu mantie, noua vedetă la la Grădina Zoo

Distribuie Un pui drăgălaș de pavian cu mantie este noua vedetă a Grădinii Zoologice din …

1 comentariu

  1. inafara de intrigile astea de ca_cat totusi puteti sa ne anuntati camce sa discutat in sedinta?!? SE DUCE GUNIOUL SAU NU?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.