Ziua Forţelor pentru Operaţii Speciale sărbătorită la Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1995 Vizualizări

Ziua Forţelor pentru Operaţii Speciale sărbătorită la Târgu-Mureş

Armata Romaniei sărbătorește vineri, 1 martie, Ziua Forțelor pentru Operații Speciale, prilej cu care sediul Batalionului 51 Operații Speciale “Vulturii” din Târgu-Mureş va găzdui un eveniment adresat elevilor mureşeni din clasele XI-XII.

“De la înființare, până în prezent, structurile de Forțe pentru Operații Speciale au parcurs un amplu proces de transformare, au participat cu succes la diverse misiuni în teatrele de operații și se prezintă astăzi ca un pachet de forțe redutabil și pregătit să facă față provocărilor specifice mediului de securitate actual. În anul 2003, la Târgu-Mureș, se înființează Batalionul 1 Forțe Speciale “Vulturii”, prima unitate de Forțe pentru Operații Speciale din Armata României. Anul acesta, la 1 martie, Batalionul 51 Operații Speciale “Vulturii” împlinește 16 ani de la înființare”, au transmis reprezentanţii Batalionul 1 Forțe Speciale “Vulturii”.

Cu această ocazie, vineri, 1 martie, începând cu ora 10.00, la sediul unității din Târgu-Mureș, strada Nicolae Bălcescu nr. 23 vor fi organizate activități specifice acestui moment.

“Evenimentul se adresează elevilor din clasa a XI-a și a XII-a din cadrul liceelor din județul Mureș și are ca scop promovarea domeniului forțelor pentru operații speciale în mediul civil și consilierea celor interesați de o carieră militară în acest domeniu”, se mai precizează în comunicat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE